ΚΥΜΗ

Έμεινε στην Κύμη ο Γερομιχαλός

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΥΜΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παίκτης της Κύμης θα είναι και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Γερομιχαλός, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Εύβοιας.

Την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Γερομιχαλού ανακοίνωσε η Κύμη. Ο 24χρονος γκαρντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Την σεζόν 2017/18 ο Γερομιχαλός πήρε μέρος σε 16 αγώνες, έχοντας 0.6 πόντους, 0.6 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ μέσο όρο σε 6 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Δημήτρη Γερομιχαλό, ο οποίος θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν με την φανέλα της ομάδας μας.

Ο 24χρονος γκαρντ ήρθε στην Κύμη στην αρχή της περσινής αγωνιστικής περιόδου, μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην Α2 με τους Μαχητές Πεύκων. Παρότι ήταν η πρώτη του παρουσία στην Basket League, προσαρμόστηκε γρήγορα στις απαιτήσεις της κατηγορίας και αποτέλεσε χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια του κόουτς Καστρίτη. Με την παραμονή του Γερομιχαλού ο προπονητής της Κύμης έχει πλέον στην διάθεση του τρεις παίκτες στην θέση του play maker, καθώς είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές του Camphor και του Πουλιανίτη. Παράλληλα, αυτή ήταν η τρίτη ανανέωση παίκτη της Κύμης το φετινό καλοκαίρι, μετά τους Μητσιμπόνα και Μαργέλη".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ