ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Υπό διάσκεψη η κατάπτωση της εγγυητικής του Κόροιβου

Υπό διάσκεψη η κατάπτωση της εγγυητικής του Κόροιβου

Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι εξετάζει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Κόροιβου έπειτα από αίτηση 4 πρώην παικτών της ομάδας.

Το ενδεχόμενο να καταπέσει η εγγυητική επιστολή του Κόροιβου είναι ανοιχτό σύμφωνα με την Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτό γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σημερινό (24/11) δελτίου Τύπου.

Όσο για τον λόγο που υπάρχει αυτή η πιθανότητα, αυτός είναι η σχετική αίτηση που έχουν καταθέσει τέσσερις πρώην παίκτες της ομάδας: Οι Σάκης Καρύδας, Σωτήρης Γκιουλέκας, Πέτρος Νοέας και Νίκος Στυλιανού. Η ΓΓΑ αποφάνθηκε ακόμα την αναβολή της απόφασης για την αίτηση του Μηνά Τουκμενίδη για την κατάπτωση της εγγυητικής των Τρικάλων, καθώς και την έγκριση μεταφοράς της έδρας της ΑΕΚ από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας στο Δήμο Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού, με τις αποφάσεις της που αφορούν το μπάσκετ να αναφέρονται στο τέλος:

"Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις :

1. Κλήση προς επανασυζήτηση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση της ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

2. Κλήση προς επανασυζήτηση ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση της ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

3. Αίτηση του αθλητή Λάζαρου Φωτιά περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 8-12-16

4. Αίτηση των αθλητών Αθανάσιου Καρύδα, Σωτήριου Γκιουλέκα, Πέτρου Νοέα και Νικολάου Στυλιανού περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ. (Εξ αναβολής)

ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

5. Αίτηση του τρίτου Τουκμενίδη Μηνά περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 8-12-16

6. Αίτηση της ΚΑΕ ΝΕΑ ΑΕΚ για έγκριση μεταφοράς της έδρας της, από το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας στο Δήμο Ηρακλείου.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ"

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ