ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Χάρις: "Στο χέρι μας η σωτηρία"

Χάρις: "Στο χέρι μας η σωτηρία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κόροιβος δίνει ένα από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια της χρονιά απέναντι στον Κολοσσό (12/3, 17:00) κυνηγώντας το ροζ φύλλο αγώνα που θα τον φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. Για την προσπάθεια της ομάδας του μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Κόροιβος.

Τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής ψάχνει ο Κόροιβος που το Σάββατο (12/3, 17:00) υποδέχεται τον Κολοσσό για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Ντάρελ Χάρις μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για τον αγώνα με τους "θαλασσί" αλλά και την προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Κολοσσό: " Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι σκληρό και θα πρέπει να δείξουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και στα 40 λεπτά για να τα καταφέρουμε. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο μας και παίξουμε με πάθος θα συμβούν υπέροχα πράγματα και θα κατακτήσουμε τη νίκη".

Για την παραμονή της ομάδας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ: " Πιστεύω πραγματικά πως είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να καταφέρουμε να σωθούμε. Αν κερδίσουμε το ματς του Σαββάτου με τον Κολοσσό νομίζω πως θα είμαστε πλέον πολύ κοντά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ενωμένοι και μπορούμε να τα καταφέρουμε στο τέλος".

Για τον κόσμο του Κόροιβου: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την υποστήριξη που μας παρέχουν και στις καλές και στις κακές στιγμές μας. Πάντα είναι δίπλα μας και μας εμψυχώνουν ό,τι και να γίνει, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τους θέλουμε κοντά μας και το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ