ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Βασιλόπουλος: "Θέληση, πάθος και ψυχή"

Βασιλόπουλος: "Θέληση, πάθος και ψυχή"
INTIME SPORTS

Μετά την δυναμική επάνοδο στα τεκταινόμενα του ελληνικού μπάσκετ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δείχνει αποφασισμένος να δείξει ότι επέστρεψε υγιής κι έτοιμος για μεγάλα πράγματα εκπροσωπώντας την πόλη του. Διαβάστε τι έγραψε στο blog του.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είναι και πάλι υγιής κι έτοιμος να δείξει ότι παραμένει ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Ο Πυργιώτης φόργουορντ επιστρέφει στην πόλη του, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Κοροίβου και έγραψε γι αυτή την μεγάλη επιστροφή στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ

Αναλυτικά ο Έλληνας φόργουορντ γράφει

" Νιώθω πολύ όμορφα που θα αγωνιστώ ξανά στον τόπο καταγωγής μου. Σίγουρα δεν περίμενα πως ο Κόροιβος με τον οποίο έπαιζα αντίπαλος ως παίκτης του Ηρακλή Πύργου να φτάσει στην Α1. Χαίρομαι πολύ γι' αυτό και σίγουρα η παρουσία του εδώ είναι μεγάλη υπόθεση για ολόκληρο το νομό Ηλείας.

Όλο αυτο το διάστημα προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Παλεύουμε σε κάθε προπόνηση, για την κάθε κατοχή και παρότι δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι, θα δώσουμε και την ψυχή μας για να μπούμε νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα.

Έχουμε μπροστά μας έναν επικίνδυνο αντίπαλο, όπως τα Τρίκαλα,που παίζει ελεύθερο μπάσκετ και θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Βασικό ζητούμενο είναι να μπούμε δυναμικά στην άμυνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό για να φέρουμε τον αγώνα στα μέτρα μας.

Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στη θέληση, στο πάθος και στην ψυχή. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και στόχος είναι να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ