ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στον Κόροιβο ο Σλαφτσάκης

Στον Κόροιβο ο Σλαφτσάκης

Μετά τον Αντρέα Χριστοδούλου ο Κόροιβος ανακοίνωσε σήμερα και τον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΚΑΟΔ

Η κατάσταση που επικρατεί στον ΚΑΟΔ δεν άφηνε πολλά περιθώρια ελπίδας στους παίκτες που ήταν προς παραμονή κι έτσι αναγκάστηκαν να αναζητήσουν αλλού το επαγγελματικό τους μέλλον. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να βρει τη νέα του ομάδα, καθώς από σήμερα (12/9) είναι και επίσημα παίκτης του Κοροίβου. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή που ανακοινώνει ο σύλλογος της Ηλειάς τις τελευταίες ημέρες, καθώς είχε προηγηθεί χθες (11/9) ο Αντρέας Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

"Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Διαμαντή Σλαφτσάκη για έναν χρόνο.

Ο 21χρονος (γεννημένος στις 27 Ιουλίου 1994) Έλληνας παίκτης έχει ύψος 2.02μ και μπορεί να παίξει τόσο ως σμολ, όσο και ως πάουερ φόργουορντ. Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΓΑΣ Χαλκηδόνα, όπου τον εντόπισαν από νεαρή ηλικία οι άνθρωποι του Μαντουλίδη και τον έφεραν στα εκπαιδευτήρια. Εκεί έδωσε εξ' αρχής το στίγμα του και ήρθε άμεσα η κλήση στις "μικρές" εθνικές ομάδες, που έδινε ανελλιπώς το παρών όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2012 άνοιξε γι' αυτόν η πόρτα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, υπογράφοντας στον ΚΑΟΔ, όπου και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε κατά μέσο όρο 4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ και 0.8 κλεψίματα ανά αγώνα. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας, φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Κόροιβου στην πρεμιέρα των "25ων Μαυροσκουφείων", αντιμετωπίζοντας την Καβάλα".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ