ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Σανέ ο αντι-Χολ στον Κόροιβο

Σανέ ο αντι-Χολ στον Κόροιβο

Με τον Τσέικ Σανέ θα παραταχθεί ο Κόροιβος στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πατρών (4/3, 17:00) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον 25χρονο σέντερ να ανακοινώνει τη μεταγραφή του στη χώρα μας.

Το κενό στη ρακέτα καλύφθηκε για τον Κόροιβο, ο οποίος -μία μέρα μετά τη βαριά ήττα από τον Άρη- έκλεισε τον αντικαταστάτη του Κένι Χολ. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου απέσπασε το "ναι" του Τσέικ Σανέ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Δανία με τα χρώματα της Νέστβεντ.

Με ύψος 2μ07 αγωνίζεται στο "5" προστατεύοντας το καλάθι της ομάδας του με συνέπεια. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως στα 18 παιχνίδια που φόρεσε φέτος τη φανέλα της δανέζικης ομάδας είχε 11.9 πόντους, 9.7 ριμπάουντ και 1.2 κοψίματα ανά αγώνα. Ο παίκτης, που προανήγγειλε την άφιξή του στη χώρα μας μέσω Twitter, θα είναι διαθέσιμος για το πελοποννησιακό ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στην Stoiximan.gr Basket League απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών Carna, εκμηδενίζοντας ουσιαστικά τα προβλήματα στην ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ