ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Προς αντικατάσταση ο Θόρντον στον Κόροιβο

Προς αντικατάσταση ο Θόρντον στον Κόροιβο
INTIME SPORTS

Το μηνιαίο συμβόλαιο του Κέλλεν Θόρτον με τον Κόροιβο Αμαλιάδας ολοκληρώνεται και δεν αναμένεται να ανανεωθεί καθώς δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του.

Αντίστροφα μετράνε οι μέρες για την ολοκλήρωση του μηνιαίου συμβολαίου του Κέλλεν Θόρντον με τον Κόροιβο Αμαλιάδας που δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της ομάδας. Για αυτό και δεν θα ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Πλέον ήδη ο Χάρης Μαρκόπουλος αναζητεί στην αγορά τον αντικαταστάτη του Θόρντον. Έναν άλλο Αμερικανό φόργουορντ ώστε να τον αντικαταστήσει και να ενισχύσει το ρόστερ του στα πλαίσια της συνέχειας της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Μία εξέλιξη απόλυτα φυσιολογική σύμφωνα και με την γλώσσα των αριθμών. Συγκεκριμένα ο 28χρονος Θόρντον στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε σκόραρε κατά σειρά κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών 7 πόντους, έμεινε άποντος στην απόδραση από το κλειστό της Καλαμίτσας απέναντι στην Καβάλα, ενώ στην εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ σημείωσε 5 πόντους.

Ο Μαρκόπουλος ήδη τσεκάρει την αγορά και απομένει να φανεί αν θα καταλήξει άμεσα ώστε ο Κόροιβος Αμαλιάδας να εμφανιστεί με νέο Αμερικανό φόργουορντ στο ρόστερ του το απόγευμα του Σαββάτου στο Ζηρίνειο κόντρα στην Κηφισιά. Το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί και στην διάθεσή του να βρίσκεται για μία ακόμη και λογικά τελευταία φορά ο Θόρντον.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ