ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Πάει Κόροιβο ο Πουλιανίτης

Πάει Κόροιβο ο Πουλιανίτης

Ο Στέλιος Πουλιανίτης θα μετακομίσει για την προσεχή αγωνιστική περίοδο στον Κόροιβο Αμαλιάδας με την μορφή δανεισμού από τον Άρη.

Στον Κόροιβο Αμαλιάδας με την μορφή δανεισμού από τον Άρη θα μετακομίσει ο Στέλιος Πουλιανίτης. Ο διεθνής γκαρντ του Άρη επέλεξε την ομάδα της Πελοποννήσου για να συνεχίσει την καριέρα του ενώ ενδιαφέρον είχανε δείξει και τα Τρίκαλα.

Η λογική στην περίπτωση του Πουλιανίτη από το τεχνικό τιμ του Άρη έχει να κάνει ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει ακόμη πιο έτοιμος την επόμενη χρονιά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για προληπτικούς λόγους ο διεθνής γκαρντ αν και ήταν στην αποστολή του Άρη στο σημερινό παιχνίδι της δεύτερης ημέρας για το τουρνουά 25α Μαυροσκούφεια κόντρα στον Κόροιβο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Την ίδια ώρα η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και παράλληλα με την ενίσχυση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, που ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί, συνεχίζει να κινείται και στην λογική της επένδυσης.

Για τον λόγο αυτό και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης της συμφωνίας της με ανερχόμενο σέντερ φροντίζοντας να τον δέσει αποδεικνύοντας ότι πιστεύει στις δυνατότητές του.

Το μόνο που απομένει για να ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση είναι να πέσουν οι υπογραφές και από τις δύο πλευρές ενώ για την νέα αγωνιστική περίοδο υπάρχει η απόφαση να δοθεί σε ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από τις 23 Αυγούστου το έντονο ενδιαφέρον της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου για τον 20χρονο γκαρντ, με σχετικό ρεπορτάζ.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ