ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ο Σανέ, ο Καλαμπάκος και τα αγγλικά

Ο Σανέ, ο Καλαμπάκος και τα αγγλικά

Ο Τσέικ Σανέ είναι επισήμως ο νέος παίκτης του Κοροίβου. Πριν από την ανακοίνωση της μεταγραφής του πάντως, πρόλαβε να σχολιάσει τα αγγλικά του Ντίνου Καλαμπάκου και τον καιρό της Αμαλιάδας.

Ο Τσέικ Σανέ είναι ο νέος παίκτης του Κοροίβου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Αμαλιάδας. Ο 25χρονος φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μερικές ημέρες, όντας έτοιμος να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών Carna (4/3, 17:00) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

"Η Κ.Α.Ε. Κόροιβος καλώς ορίζει στην ομάδας μας για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν τον Cheikh Sane. Ο 25χρονος Σεναγαλέζος ύψους 2.08μ καλύπτει τις θέσεις "4" και "5" αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην δανέζικη Νάσβεντ, ενώ αποφοίτησε από το κολλέγιο Marshall", αναφέρει η ανακοίνωση του Κοροίβου.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης φρόντισε πάντως πριν από δύο ημέρες να ενημερώσει για την παρουσία του στη χώρα μας, με το πρώτο σχόλιο που έκανε στο Twitter να αφορά τον Ντίνο Καλαμπάκο. " Έχει πλάκα να παίζεις για έναν προπονητή που δεν μιλάει αγγλικά", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο Τσέικ Σανέ, ο οποίος καλείται να μπει στα παπούτσια του Κένι Χολ και να βοηθήσει στον αγώνα που δίνει ο Κόροιβος για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Σανέ, ο Καλαμπάκος και τα αγγλικά

Παρεμπιπτόντως, παρουσιάζεται κάτι παραπάνω από δραστήριος στα social media. Πρόλαβε να διαφημίσει μάλιστα την Αμαλιάδα, κάνοντας λόγο για τον καλό καιρό που επικρατεί στην πόλη. Κάτι που εκτιμά δεόντως, αν σκεφτεί κανείς πως τους προηγούμενους έξι μήνες βρέθηκε στη Δανία.

Ο Σανέ, ο Καλαμπάκος και τα αγγλικά
TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ