ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Με Θόρντον στην Πάτρα ο Κόροιβος

Με Θόρντον στην Πάτρα ο Κόροιβος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24 ενισχυμένος με τον Κελέν Θόρντον θα αγωνιστεί ο Κόροιβος το Σάββατο κόντρα στον Απόλλωνα για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Την ήττα της πρεμιέρας στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα ψάξει να ρεφάρει ο Κόροιβος το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα παρόντος του Κελέν Θόρντον.

Ο 27χρονος Αμερικανός σέντερ, για τον οποίο το Sport24.gr σας είχε αποκαλύψει από το Σάββατο (10/10) ότι βρίσκεται στην Αμαλιάδα , παρακολούθησε την ήττα από τα Τρίκαλα με τον Χάρη Μαρκόπουλο να περιμένει να του δώσει λύσεις μέσα στις δύο ρακέτες.

Ο Θόρντον έχοντας υπογράψει το συμβόλαιό του διάρκειας 1+6 μηνών που σημαίνει ότι καλείται στον πρώτο μήνα της παρουσίας του να κρατήσει στοίχημα της παραμονής του στον Κόροιβο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο νέος Αμερικανός της ομάδας της Αμαλιάδας έχει ενσωματωθεί στην διάθεση του Μαρκόπουλου και προσπαθεί να τρέξει με τον χρόνο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται στο Σαββατιάτικο παιχνίδι. Εκεί όπου μία νίκη στην Πάτρα θα γλυκάνει την ήττα της πρεμιέρας από τα Τρίκαλα.

Κι αν η παρουσία του Θόρντον θεωρείται δεδομένη ο Μαρκόπουλος θα γνωρίζει αύριο αν θα μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Χαριτόπουλο μετά την νέα εξέταση που θα υποβληθεί. Ο 32χρονος έμπειρος διεθνής φόργουορντ είχε απουσιάσει στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κόντρα στα Τρίκαλα και συνεχίζει να παραμένει αμφίβολος λόγω των ενοχλήσεών του.

Στην ομάδα της Αμαλιάδας ωστόσο για την ήττα στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος στέκονται στα δικά τους λάθη και στα σφυρίγματα των διαιτητών. Στα λάθη τους που δεν τους επέτρεψαν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη στα δύο πρώτα δεκάλεπτα και στους διαιτητές για το φόρτωμα με φάουλ. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους τέσσερις ψηλούς του Κόροιβου οι Βασιλόπουλος και Χάρις που αποβλήθηκαν με πέντε φάουλ ενώ οι Σλαφτσάκης και Γεωργάκης τελείωσαν το παιχνίδι με τέσσερα.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ