ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Κρίσιμο 48ωρο για Χαριτόπουλο στον Κόροιβο

Κρίσιμο 48ωρο για Χαριτόπουλο στον Κόροιβο
INTIME SPORTS

Σε ρυθμούς του εκτός έδρας παιχνιδιού στην Πάτρα με τον Απόλλωνα κινούνται στον Κόροιβο Αμαλιάδας και τον Δημήτρη Χαριτόπουλο να δίνει μάχη με τον χρόνο για να αγωνιστεί.

Στον Κόροιβο Αμαλιάδας έχουνε αφήσει πίσω τους την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ από τα Τρίκαλα και έχουνε στρέψει την προσοχή τους στο Σαββατιάτικο ραντεβού στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.

Σε ένα παιχνίδι όπου δεν λείπουνε τα προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας Χάρη Μαρκόπουλο που δεν γνωρίζει αν θα έχει στην διάθεσή του τους Χαριτόπουλο και Γεωργάκη ενώ έχει ρίξει το βάρος του στην προσαρμογή του Θόρντον. Ο Χαριτόπολος δίνει μάχη με τον χρόνο για προλάβει να δώσει το παρών καθώς είχε υποστεί υποτροπή στην τενοντίτιδα του αριστερού του ποδιού στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής. Της τελευταίας για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τα Τρίκαλα.

Ο 32χρονος έμπειρος φόργουορντ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι πρόκρισης επί του Πανερυθραϊκού στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του Κυπέλλου και ακολούθως του στοίχισε η συμμετοχή του στο παιχνίδι που ακολούθησε με την Κηφισιά. Πλέον μετά την σημερινή του εξέταση ο Χαριτόπουλος θα ακολουθήσει χθες και σήμερα διπλή θεραπεία με στόχο στη νέα εξέταση που θα υποβληθεί μεθαύριο το ιατρικό τιμ της ομάδας της Αμαλιάδας να ανάψει το πράσινο φως για να αγωνιστεί στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα. Το θετικό για τον ίδιο αλλά και τον Μαρκόπουλο είναι ότι ήδη αισθάνεται καλύτερα.

Κατά τα άλλα ο Μαρκόπουλος θεωρεί πως θα υπολογίζει στον Γιώργο Γεωργάκης που τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση. Ωστόσο δεν φάνηκε να έχει κάτι το σοβαρό. Την ίδια ώρα ο τεχνικός του Κόροιβου έχει ρίξει το βάρος του στον Κέλεν Θόρντον. Τον νέο Αμερικανό σέντερ της ομάδας του που θα κάνει το ντεμπούτο το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Πάτρας και μέχρι τότε θα ακολουθήσει εντατικά μαθήματα.

Ο Θόρντον είχε παρακολουθήσει την ήττα της πρεμιέρας από τα Τρίκαλα με τον Μαρκόπουλο να περιμένει να του δώσει λύσεις μέσα στις δύο ρακέτες. Ο 27χρονος Αμερικανός σέντερ έχει υπογράψει το συμβόλαιό του διάρκειας 1+6 μηνών που σημαίνει ότι καλείται στον πρώτο μήνα της παρουσίας του να κρατήσει στοίχημα της παραμονής του στον Κόροιβο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ