ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Κόροιβος Αμαλιάδας: Από τη διεκδίκηση της wild card στη μάχη της επιβίωσης

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΑΜΥΝΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΑΜΥΝΤΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τη διεκδίκηση της wild card για την Α1, στη μάχη της επιβίωσης, ο Κόροιβος Αμαλιάδας βρίσκεται πολύ νωρίς στη σεζόν 2019/20 σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Πριν από τρεις μήνες, διεκδικούσε την wild card για τη συμμετοχή στην EKO Basket League 2019/20 . Δεν την πήρε, είδε τη Λάρισα να γυρίζει στη μεγάλη κατηγορία, έμεινε στην Α2 και έκανε όνειρα πρωταθλητισμού. Ο Κόροιβος ήθελε να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για την Α1, τώρα όμως βρίσκεται σε μια αρκετά αμήχανη κατάσταση και κανείς δεν γνωρίζει πως θα κυλήσει το υπόλοιπο της φετινής περιόδου στην Αμαλιάδα.

Οι παράγοντες της ομάδας είχαν κάνει έναν πολύ συγκεκριμένο σχεδιασμό, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν προβλέψει. Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από τον πάγκο του Κοροίβου μετά από την εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας για την τέταρτη αγωνιστική, ο Νίκος Καραγιάννης τον διαδέχθηκε, ακολούθησαν δύο αρνητικά αποτελέσματα (εντός έδρας από το Ψυχικό και τη Δάφνη Δαφνίου) σε τρεις αγώνες και τώρα η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε οριακό σημείο αγωνιστικά και οικονομικά.

Πληροφορίες θέλουν τον προπονητή να έχει ζητήσει ενίσχυση του ρόστερ, την ώρα που οι παράγοντες του Κοροίβου θέλουν την αποχώρηση δύο πρωτοκλασάτων παικτών, ενός περιφερειακού και ενός φόργουορντ ώστε να βγει η χρονιά και να μη φλερτάρει η ομάδα της Αμαλιάδας με την καταστροφή. Οι επόμενες ώρες και μέρες είναι κρίσιμες για τη συνέχεια, ενώ ακολουθούν αγώνες με τον Ολυμπιακό Β' στο ΣΕΦ, τον Τρίτωνα στην Αμαλιάδα και τον πρωτοπόρο Διαγόρα στο Αιγάλεω.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ