ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Καλαμπάκος: "Στο Παγκράτι το σπίτι μου, στην Αμαλιάδα το… εξοχικό μου"

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντίνος Καλαμπάκος αποχαιρέτησε μέσω γραπτής δήλωσης τον Κόροιβο για τα δύο χρόνια που πέρασε στην Stoiximan.gr Basket League.

Το φινάλε ήταν πικρό, το ταξίδι του Ντίνου Καλαμπάκου αυτά τα δύο χρόνια που πέρασε στην Αμαλιάδα ήταν γλυκό. Για αυτό λοιπόν και ο έμπειρος προπονητής επέλεξε να αποχαιρετήσει δημοσίως τον Κόροιβο για όσα έζησε την τελευταία διετία στην Αμαλιάδα, από την σωτηρία της σεζόν 2016-17 κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, μέχρι την φετινή χρονιά, η οποία είχε κατάληξη τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 .

Και όπως μας... καλόμαθε την τελευταία διετία με τις ξεχωριστές (άλλες φορές αιχμηρές και συνήθως χιουμοριστικές) ατάκες του, με ανάλογο τρόπο αποχαιρέτησε και την πρώην ομάδα του. " Ξέρουν όλοι και ποτέ δεν το έκρυψα, ότι στην περιοχή του Παγκρατίου νιώθω σαν στο σπίτι μου. Πλέον, στην Αμαλιάδα μπορώ να λέω ότι είναι το… εξοχικό μου", έγραψε μεταξύ άλλων ο Ντίνος Καλαμπάκος, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του Κοροίβου .

Αναλυτικά η δήλωση του Ντίνου Καλαμπάκου:

" Μία εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αποτελεί για εμένα η κατάληξη των δύο χρόνων που πέρασα στην Αμαλιάδα και τον Κόροιβο. Μπορεί το μπασκετικό φινάλε να μας πίκρανε όλους, όμως, αυτά που ζήσαμε και μας έδεσαν, είναι πολύ ισχυρά για να καλυφθούν από οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Δεν μου άρεσαν ποτέ οι τυπικότητες, ούτε στις πράξεις μου, ούτε στις ανθρώπινες σχέσεις μου, ούτε στα λόγια μου. Αν ήταν ένα τυπικό «αντίο», θα το έλεγα σε μερικούς ανθρώπους και θα έφευγα. Νιώθω όμως την ανάγκη από μέσα μου, ο Ντίνος, όχι ο επί δύο χρόνια προπονητής του Κόροιβου, να πω ένα ευχαριστώ.

Εισέπραξα αγάπη, έκανα αληθινούς φίλους, ένιωσα ζεστασιά οικογένειας στην Αμαλιάδα. Όχι μόνο από τους ανθρώπους της ομάδας που ζούσαμε κάθε μέρα μαζί, αλλά από τους ανθρώπους της πόλης, με τους οποίους μπορεί απλά να λέγαμε μια καλημέρα. Ξέρουν όλοι και ποτέ δεν το έκρυψα, ότι στην περιοχή του Παγκρατίου νιώθω σαν στο σπίτι μου. Πλέον, στην Αμαλιάδα μπορώ να λέω ότι είναι το… εξοχικό μου.

Δεν θα χαθούμε, δεν θα ξεχαστούμε και όταν ξανάρθουν οι επιτυχίες για τον Κόροιβο, που θα ξανάρθουν, γιατί έχουν πείσμα και μεράκι οι άνθρωποι, θα είμαι στην παρέα τους να μοιραστώ την χαρά τους".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ