ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Καλαμπάκος: "Καλός καπετάνιος και μάγκας ο Γιαννάκης"

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, λίγα λεπτά μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη.

Ο Κόροιβος πήρε την έξτρα νίκη που έψαχνε για να "πατήσει" πιο γερά στη Stoiximan.gr Basket League, γράφοντας ιστορία στο Nick Galis Hall. Το "είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς" που είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντίνος Καλαμπάκος αντικατοπτρίζει την αξία του "διπλού" σε βάρος του Άρη , με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να προσθέτει:

" Ήμασταν αρκετά στριμωγμένοι τον τελευταίο μήνα, παίζαμε άσχημα. Ήταν σήμερα μια από τις τελευταίες ευκαιρίες μας για να μπορέσουμε να μπούμε ξανά σε λογική σωτηρίας. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι γιατί είδαμε και πάλι την ομάδα μας να παλεύει.

Δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι, ο καθένας έχει τα ζόρια του. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί. Όταν κρίνεται στο ένα σουτ το παιχνίδι, κάποιος θα είναι ευχαριστημένος όπως εγώ τώρα και κάποιος άλλος θα γκρινιάζει, όπως ο Παναγιώτης. Ο Άρης έπαιξε έξυπνα, έβαλε τη μπάλα στο καλάθι και προσπαθήσαμε με κάποια τρικ να τον κρατήσουμε μακριά".

Παρά τη χαρά της νίκης επί του Άρη, ο Ντίνος Καλαμπάκος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Παναγιώτη Γιαννάκη και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει φέτος στους "κίτρινους": " Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα σεβόμενος την ιστορία αυτού του ανθρώπου δίπλα του και του Άρη. Τον σέβομαι τον Γιαννάκη όχι γιατί ήταν παικταράς, αλλά γιατί έφερε παιδιά στο γήπεδο και οφείλει τον σεβασμό όλων για όσα έχει κάνει. Δεν ανοίγουμε κουβέντα αν ήταν καλός ή κακός παίκτης, αλλά έχει φέρει ένα εκατομμύριο παιδιά στο γήπεδο και ευθύνεται που είμαστε εμείς όλοι εδώ για να λέμε την κάθε εξυπνάδα μας. Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο. Εκτιμώ ότι είναι καλός καπετάνιος, ήταν και είναι μάγκας".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ