ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Καλαμπάκος για Σκουρτόπουλο: "Πρέπει να συλληφθεί"

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έδωσε μία ακόμη δήλωση για... highlights, με αφορμή την κακή απόδοση του Κοροίβου στο α' μέρος του αγώνα με τον Γυμναστικό (VIDEO).

Ο Κόροιβος έκανε αντεπίθεση διαρκείας στο δ' δεκάλεπτο του αγώνα με τον Γυμναστικό, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα . Η πέμπτη διαδοχική αποτυχία στο πρωτάθλημα προήλθε λόγω της κακής απόδοσης στο α' μέρος της αναμέτρησης σύμφωνα με τον Ντίνο Καλαμπάκο, ο οποίος έδωσε μία ακόμη τρομερή ατάκα, με δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων στάθηκε στην απογοητευτική εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μισό, επισημαίνοντας πως ο προπονητής του Γυμναστικού πρέπει να... συλληφθεί για ασέλγεια επί πτωμάτων.

" Το μεγάλο κακό έγινε στο α' μέρος, δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Κανονικά, πρέπει να συλληφθεί ο Θανάσης (Σκουρτόπουλος) για ασέλγεια επί πτωμάτων. Δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο γήπεδο, να δώσουμε την μπάλα ο ένας στον άλλον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπλόκαρε έτσι το μυαλό μας. Στο β' μέρος ανοίξαμε το γήπεδο, προσπαθήσαμε να πάμε το παιχνίδι σε up tempo που είμαστε πιο καλοί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Καλαμπάκος.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ