ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Καλαμπάκος: "Δεν υποπτεύομαι κανέναν"

Καλαμπάκος: "Δεν υποπτεύομαι κανέναν"

Το Sport24.gr ζήτησε από τον Ντίνο Καλαμπάκο να εξηγήσει όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής. Και ο προπονητής του Κόροιβου δήλωσε πως δεν έχει καμία υποψία για τους παίκτες του, σβήνοντας ουσιαστικά όσα απάντησε σε μια υποθετική ερώτηση.

Είπε βαριές κουβέντες ο Ντίνος Καλαμπάκος αμέσως μετά το ματς με τα Τρίκαλα . Αφησε σκιές για τους παίκτες του και όσα είπε συζητήθηκαν πολύ σε όλη την αθλητική Ελλάδα.

Σχεδόν 48 ώρες μετά, ο προπονητής του Κόροιβου αποφάσισε μέσω του Sport24.gr να εξηγήσει όσα είπε, με απόλυτη ηρεμία και δίχως την ένταση, το θυμό και τη στεναχώρια από την αναπάντεχη αποτυχία της ομάδας του. Και ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί ότι έγινε κάτι περίεργο στο ματς με τα Τρίκαλα. Δεν έχει καμία υποψία για κανέναν παίκτη του. Έλληνα ή ξένο.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος, λοιπόν, σβήνει τη φωτιά που ο ίδιος άναψε το απόγευμα της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά την ήττα σοκ από τα Τρίκαλα. Το Sport24.gr του ζήτησε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί με όσα είπε κι αφού άφησε τις μέρες να περάσουν, έκανε μία δήλωση που επεξηγεί τι ακριβώς έγινε και γιατί... ξέφυγε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας προπονητής συνειδητοποίησε με καθυστέρηση πως έγινε τόσος μεγάλος ντόρος με τις δηλώσεις του, " επειδή όταν άρχισα να... έχω επαφή με το περιβάλλον, μετά το ξεγυριστό χαστούκι της Κυριακής, κατάλαβα ότι έχει γίνει ντόρος με ένα κομμάτι των δηλώσεών μου, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα" και συμπλήρωσε: " Ποτέ δεν μου άρεσαν οι σκιές και τα μισόλογα, έχω μάθει να βγαίνω μπροστά και να παίρνω τις ευθύνες μου. Αυτό έκανα και μετά το ματς με τα Τρίκαλα που πήγα στον χώρο των συνεντεύξεων από σεβασμό προς όλον τον κόσμο που περίμενε την γνώμη μου και χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα πάνω μου την ευθύνη αφού αυτή ήταν η αλήθεια, έτσι ένιωθα.

Αρχικά θέλω να πω ότι δεν ανέπτυξα από μόνος μου κάποιες σκέψεις, αλλά απάντησα σε μια ερώτηση δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια θέλω να πω κάτι σημαντικό στο οποίο δεν δόθηκε μεγάλη έκταση, το ότι άρχισα την απάντησή μου λέγοντας ότι δεν πιστεύω να έχει συμβεί κάτι. Εκεί μάλλον έπρεπε και να σταματήσω και την απάντησή μου και να μην πω τα υπόλοιπα".

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Εγώ έχω μάθει όσα χρόνια κάνω τον προπονητή, να ζω και να πεθαίνω με τους παίκτες μου. Πιστεύω ότι χτίζουμε τέτοια σχέση που δεν γίνεται κάποιος να μην σκέφτεται μόνο τον κοινό στόχο. Αν υπάρχει κάτι που με ακολουθεί είναι οι καλές σχέσεις που φτιάχνω με τους παίκτες, οι γερές φιλίες που κάνω μαζί τους, πραγματικές και όχι τυπικές, η αγάπη που νιώθω ότι παίρνω και την χαίρομαι.

Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ για τον Καλαμπάκο. Και γι' αυτό επιμένω ότι δεν υπήρχε μέσα μου υποψία για το ματς. Κακώς συνέχισα λέγοντας τι θα έκανα αν υπήρχε η υποψία, απαντώντας δηλαδή σε κάτι υποθετικό το οποίο είχα ήδη αρνηθεί.

Έτσι θέλω να το κλείσω αυτό το θέμα. Έχω τις σκοτούρες μου που θα περάσει καιρός, δεν θέλω να έχω και αυτό σαν βάρος".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ