ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χάρις

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χάρις
INTIME SPORTS

Ο Ντάρελ Χάρις "πάγωσε" το κλειστό της Αμαλιάδας με την πτώση του στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη, με τις εξετάσεις που έκανε να δείχνουν όμως, πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Αμερικανός σέντερ.

Ο Κόροιβος έκανε την υπέρβαση απέναντι στον Άρη , κερδίζοντας τους "κιτρίνους", αν και βρέθηκε στο -12 στο 36ο λεπτό. Ο Χάρης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του δεν μπόρεσαν όμως να πανηγυρίσουν όσο ήθελαν την επιτυχία τους, αφού το μυαλό όλων βρισκόταν στον Ντάρελ Χάρις.

Ο Αμερικανός σέντερ προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, σε προσπάθεια να σκοράρει με φόλοου. Εν συνεχεία παρέμεινε για λίγα λεπτά στο παρκέ, πριν αποχωρήσει με τη βοήθεια των συμπαικτών του. Διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν εξετάσεις αφού, όπως ήταν λογικό, άπαντες τρόμαξαν βλέποντάς τον να πέφτει με πολύ άσχημο τρόπο στο παρκέ.

Η σημερινή (15/11) ημέρα επανέφερε λοιπόν, την ηρεμία στην Αμαλιάδα αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν "καθαρές", με αποτέλεσμα να πάρει άμεσα εξιτήριο από το νοσοκομείο Πύργου. Έτσι, αναμένεται να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις του Κοροίβου, με στόχο να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Ολυμπιακό (22/11, 12:30).

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ