ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ανακοίνωσε Σονγκάνια ο Κόροιβος

Ανακοίνωσε Σονγκάνια ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Εβαρίστε Σονγκάνια. Διαβάστε ποιος είναι ο Κονγκολέζος σέντερ που έπαιζε πέρυσι στην Τυνησία (VIDEO).

Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Σακίλ Χάινς, ακολούθησε η ανανέωση του νεαρού Ανδρέα Μπεκρή και σήμερα ανακοινώθηκε και ο δεύτερος ξένος ενόψει της νέας σεζόν στην Αμαλιάδα. Ο Κόροιβος πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Κονγκολέζο σέντερ Εβαρίστε Σονγκάνια, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Τυνησίας με τη Μοναστίρ, η οποία έφτασε μέχρι τους "4" των playoffs.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" ΗΚΑΕ Κόροιβοςανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητήEvariste Shonganya, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας

Ο νέος παίκτης τουΚόροιβουγεννήθηκε στο Κονγκό στις 6 Απριλίου 1991. Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας του, έχει ύψος 2,06 m. κι αγωνίζεται στη θέση του Center. Τις δύο περασμένες σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Τυνησίας και συγκεκριμένα στις ομάδεςStade Nabeulien(2015-16) καιUnion Sportif Monastirienne(2016-17). Προηγουμένως θήτευσε, μεταξύ άλλων, στηMazembeστην πατρίδα του και στηMongomoστην Ισημερινή Γουινέα.

Καλωσορίζουμε τον Evariste στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να έχει μία επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ