ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ανακοίνωσε Πόσλεϊ ο Κόροιβος

St. Bonaventure's Marcus Posley, left, escapes the clutches of Syracuse's Dajuan Coleman after catching a rebound during their NCAA college basketball game at at the Carrier Dome in Syracuse, N.Y., Tuesday, Nov. 17, 2015. Syracuse defeated St Bonaventure, 79-66. (AP Photo/Heather Ainsworth)
(AP Photo/Heather Ainsworth) AP

Ο Κόροιβος βρήκε τον πρώτο του ξένο ενόψει της νέας σεζόν, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκους Πόσλεϊ.

Ο Μάρκους Πόσλεϊ είναι πλέον παίκτης του Κόροιβου. Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα της Αμαλιάδας με ανακοίνωση στο σάιτ της.

Ο Πόσλεϊ αποφοίτησε το καλοκαίι του 2016 από το κολέγιο του St Bonaventure με πτυχίο στις διεθνείς επιχειρήσεις. Την περσινή σεζόν απέρριψε πολλές προτάσεις που είχε από την Ευρώπη προκειμένου να "κυνηγήσει" το όνειρο του ΝΒΑ, καταλήγοντας να αγωνιστεί στους Sioux Falls Skyforce στην D-League (πλέον G-League), χωρίς ποτέ να λάβει κάποια πρόσκληση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κοροιβος ανακοινωνει την απόκτηση του Marcus Posley.

Ο Αμερικανος παικτης εχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1994 ,εχει υψος 1.85 και αγωνιζεται σαν Guard.
Ειχε αξιοθαυμαστη πορεια στο NCAA με τους St Bonaventure Bonnies οπου στην senior χρονια του τελειωσε με μεσους ορους που αγγιζαν τους 20 ποντους και το 40% στα τριποντα.

Ακολουθησε περυσι μια πετυχημενη χρονια στην D-League στους Sioux Falls Scyforce , την θυγατρικη ομαδα των Miami Heat , οπου σε 25 κατά μεσο ορο λεπτα συμμετοχης ειχε 10 ποντους και 2.5 ασσιστ .
Καλωσορίζουμε τον Marcus στην οικογενεια του Κοροιβου και του ευχομαστε καλη αγωνιστικη χρονια με την ομαδα μας.

Συνεχιζουμε αμεσα την στελεχωση του ροστερ συμφωνα με το πλανο των προπονητών μας με στοχο για μια ακομα χρονια το καταμεστο κλειστο της Ηλιδας να ζησει στιγμες χαρας και επιτυχιας".

(AP Photo/Heather Ainsworth)

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ