ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Αγώνας δρόμου για Νάνα στον Κόροιβο

Αγώνας δρόμου για Νάνα στον Κόροιβο
Νάνα INTIME SPORTS

Ο Χάρντινγκ Νάνα ήταν η Νο1 επιλογή του Χάρη Μαρκόπουλου για την ενίσχυση του ρόστερ του Κόροιβου Αμαλιάδας ως αντικαταστάτη του Κέλεν Θόρντον και η επιθυμία του έγινε πράξη με αυτό που απομένει να είναι η έγκυρη άφιξή του.

Παίκτης του Κόροιβου Αμαλιάδας είναι ο Χάρντινγκ Νάνα ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κέλεν Θόρντον με αυτό που απομένει να φανεί είναι το πότε θα αφιχθεί και αν θα προλάβει να δώσει το παρών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι (14/11, 17:00) με τον Άρη.

Το όλο θέμα με τον Νάνα είναι να εξασφαλίσει εγκαίρως την βίζα του και αν βρίσκεται το γρηγορότερο δυνατό στην διάθεση του Χάρη Μαρκόπουλου ξεκινώντας το ταξίδι του από το Καμερούν στην Αμαλιάδα. Στα συν του δε ότι είναι γνώριμος της ελληνικής πραγματικότητας από την παρουσία του στον Ηλυσιακό. Η τότε επιλογή του Κώστα Φλεβαράκη για την ομάδα των Ιλισίων της περιόδου 2011-2012 σε 22 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους και 7,5 ριμπάουντ όντας ο 3ος στην κατηγορία των ριμπάουντ στην Α1.

Την επόμενη χρονιά ο 34χρονος πλέον Νάνα είχε ακολουθήσει τον Έλληνα τεχνικό στη Γερμανία και στηνΜπράουνσβαϊγκ, όπου αγωνιζόταν για τρία χρόνια. Ο Νάνα αγωνίστηκε και στο Afrobasket με την Εθνική Καμερούν έχοντας κατά μέσο όρο 4,3 πόντους σε 4 παιχνίδια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Νάνα είχε αποτελέσει την πρώτη επιλογή του Μαρκόπουλου από την στιγμή που αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Θόρντον.

Το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του Νάνα είχε αποκαλύψει το Sport24.gr την Δευτέρα με τις συζητήσεις σε εκείνο το χρονικό σημείο να βρίσκονταν στην τελική τους ευθεία. Η ποιότητα και η εμπειρία του είναι δύο στοιχεία που τον ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή για τον τεχνικό του Κόροιβου που πλέον τον αναμένει. Εν τω μεταξύ στα ευχάριστα της προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ