ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: "Ξεχωρίζει ο Βεζένκοβ από τους νέους του Ολυμπιακού"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση της πρεμιέρας της Χίμκι με τον Ολυμπιακό (12/10, 20:00), ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει την πρεμιέρα του στην EuroLeague για την σεζόν 2018/19 στην Ρωσία με αντίπαλο την Χίμκι και ο τέως προπονητής του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε τόσο για το αυριανό παιχνίδι (12/10, 20:00), όσο και για την διετία που πέρασε στον πάγκο των "ερυθρόλευκων".

"Θυμάμαι πάντα με νοσταλγία το διάστημα που ήμουν στον Ολυμπιακό. Πέρασα πάνω από 2 χρόνια σε αυτή την ομάδα και κατακτήσαμε την EuroLeague και το Διηπειρωτικό. Έχω καλά αισθήματα για όλους στην ομάδα, είμαστε ακόμα φίλοι", δήλωσε ο 53χρονος προπονητής της Χίμκι.

Όσον αφορά στο αυριανό παιχνίδι στην Μόσχα, ο Μπαρτζώκας είπε: " Το πρώτο ματς της σεζόν πάντα ξεχωρίζει. Ανυπομονούμε γι' αυτό με ενθουσιασμό. Κανείς δεν είναι ακόμα έτοιμος αυτή την στιγμή, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλες οι ομάδες έκαναν σκληρή προετοιμασία και για πολλούς λόγους, αρκετοί παίκτες απουσίαζαν. Είμαι περίεργος να δω πως θα προσαρμοστούν η Χίμκι και ο Ολυμπιακός σε αυτή την κατάσταση, δεδομένης της σημασίας κάθε παιχνιδιού, ειδικά στην αρχή της σεζόν.

Προτεραιότητά μας είναι η σταθερότητα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό του, ενώ παρέμειναν και οι Μιλουτίνοβ και Στρέλνιεκς. Φυσικά και ήρθαν νέοι παίκτες, μεταξύ των οποίων ο Βεζένκοφ, που ξεχωρίζει. Με την έλευση του νέου προπονητή, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αλλάξει φιλοσοφία στο παιχνίδι του, προτιμά πιο γρήγορο κι επιθετικό μπάσκετ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ