ΙΩΝΙΚΟΣ

Σχορτσανίτης: "Επέστρεψα γιατί ήθελα να με δουν τα παιδιά μου να παίζω"

Σχορτσανίτης: "Επέστρεψα γιατί ήθελα να με δουν τα παιδιά μου να παίζω"
EUROKINISSI

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δήλωσε ότι ο λόγος που επέστρεψε στα παρκέ ήταν γιατί ήθελε να τον δουν τα παιδιά του να παίζει, ενώ τόνισε ότι ίσως να μπορούσε να κάνει περισσότερα στην καριέρα του.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης πάτησε για πρώτη φορά παρκέ σε επίσημο αγώνα έπειτα από 679 μέρες και ήταν λογικό να είναι από τα πρόσωπα των ημερών. Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή "Pick n' Roll" της Cosmote TV παραδέχθηκε ότι λάτρεψε την επιστροφή του, τονίζοντας ότι το έκανε για τα παιδιά του.

Συγκεκριμένα, ο δυναμικός σέντερ δήλωσε: " Ωραίο συναίσθημα. Περίεργο βέβαια. Είναι ευχάριστο. Όταν μου είπε ο κόουτς Βετούλας ότι θα ξεκινήσω στην 5άδα, σκέφτηκα: "ΟΚ, πάμε ξανά". Παίζω επαγγελματικά από τα 15 μου κι έχει γίνει κομμάτι της ζωής μου".

Ακολούθως τόνισε: " Επέστρεψα, γιατί ήθελα να με δουν τα παιδιά μου να παίζω. Επίσης, μιλούσα με τον Παπαλουκά και συζητούσαμε πόσο ωραίο θα ήταν να μας ξαναδούν τα παιδιά μας να αγωνιζόμαστε. Ένα άλλο περιστατικό που με παρακίνησε ήταν ότι η κόρη μου με ρωτούσε τι δουλειά κάνω".

Όταν ρωτήθηκε για το πώς εξέλαβε τις αντιδράσεις που υπήρξαν όταν είχε κάνει αντίστοιχη προσπάθεια με την φανέλα των Τρικάλων πριν μερικά χρόνια, σχολίασε: "Δεν ήταν κι από τις καλύτερές μου στιγμές, αλλά δεν είναι στο χέρι μου να ελέγξω τον κόσμο. Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του. Τότε αποφάσισα να παίξω γιατί η ομάδα με είχε βοηθήσει να μπω σε διαδικασία επιστροφής. Μου ζήτησαν να παίξω και μπορούσα να αρνηθώ, αλλά δεν ήθελα".

Κλείνοντας, ο Σχορτσανίτης τόνισε: " Ποιος μπορείνα μου κλέψει με τα λόγια τη δουλειά που έχω κάνει; Με στεναχωρεί μεν, αλλά ξέρω ότι έχω ρίξει τον ιδρώτα μου. Ίσως να μπορούσα να έχω κάνει περισσότερα, αλλά είναι άλλο θέμα αυτό".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ