ΙΩΝΙΚΟΣ

Ρέθυμνο: Τρόφιμα αντί εισιτηρίου στον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας

Ρέθυμνο: Τρόφιμα αντί εισιτηρίου στον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας

Τα συσσίτια του νομού Ρεθύμνου θέλουν να υποστηρίξουν οι παράγοντες της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, γι' αυτό και αποφάσισαν να μην υπάρξει εισιτήριο στον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας, αλλά συλλογή τροφίμων.

Το ματς της 11ης αγωνιστικής της Basket League 2019/20 με τον Ιωνικό Νικαίας (14/12 στις 15:45), δεν θα είναι σαν ένα από όλα τα άλλα. Κι αυτό γιατί οι παράγοντες της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings αποφάσισαν να μην εκδοθούν εισιτήρια, ώστε ο κόσμος να προσφέρει από τουλάχιστον ένα κιλό τρόφιμα μακράς διάρκειας σαν αντίτιμο για την είσοδό του στο Μελίνα Μερκούρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

" Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, πιστή στις αρχές της κοινωνικής της ευθύνης, αποφάσισε να αφιερώσει τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Στον αγώνα της 11ηςαγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League (14 Δεκεμβρίου – 15.45), με σύνθημα«Βάλε κι εσύ καλάθι, μπορείς!», θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου.Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με την προϋπόθεση να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στα καλάθια που θα είναι τοποθετημένα σε όλες τις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου Μελίνα Μερκούρη την ημέρα του αγώνα, τοΣάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 14.00έως τη λήξη του.

Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συνεισφέρουν και οι επαγγελματίες της πόλης μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2831036279".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ