ΙΩΝΙΚΟΣ

Μεγάλη κίνηση με Άνταμ Σμιθ ο Ιωνικός Νικαίας

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Συμφωνία με τον σούπερ σκόρερ Άνταμ Σμιθ που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει ο Ιωνικός Νικαίας, που συνεχίζει με στόχο να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα της Basket League 2020/21.

Η σεζόν 2020/21 θα είναι δύσκολη, από πολλές απόψεις, όμως η απόκτηση του Άνταμ Σμιθ συνιστά μεγάλη επιτυχία για τον Ιωνικό . Ο Αμερικανός σκόρερ που έκανε σπουδαία σεζόν πέρυσι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε η ομάδα της Νίκαιας και θα αναλάβει τον ρόλο του εκτελεστή, σε ένα ρόστερ που θα είναι περιορισμένο, θα έχει τέσσερις ξένους και θα προσπαθήσει να αναδείξει Έλληνες παίκτες.

Ο Σμιθ είχε τη σεζόν 2019/20 μέσους όρους 16.3 πόντων από 47.6% στο δίποντο, 42% στο τρίποντο και 86% στις βολές, 2.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά 28:47 συμμετοχής σε 18 αγώνες της Basket League. Αποτελεσματικός σκόρερ από μέση και μακρινή απόσταση, παίκτης-ρυθμού που σουτάρει με μεγάλη καμπύλη, είναι πλέον 28 ετών και έχει ύψος 1μ.85. Έχει ήδη ανακοινωθεί η απόκτηση του Νικ Ζάισλοφτ, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον Τόρλιν Φιτζπάτρικ.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ