ΙΩΝΙΚΟΣ

Μαυροκεφαλίδης: "Ιδανικός ο Ιωνικός, θέμα ομαδικής δουλειάς το βραβείο"

Μαυροκεφαλίδης: "Ιδανικός ο Ιωνικός, θέμα ομαδικής δουλειάς το βραβείο"
EUROKINISSI

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής της Basket League και μίλησε για την πρώτη νίκη του Ιωνικού Νικαίας. "Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω", δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 9 κερδισμένα φάουλ και 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης οδήγησε τον Ιωνικό Νικαίας στην πρώτη του νίκη στη Basket League άμα τη επιστροφή του στην κατηγορία.

Ο 35χρονος φόργουορντ/σέντερ, λοιπόν, αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 3ης αγωνιστικής, κάτι που σχολίασε μεταξύ των δηλώσεών του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: "Η νίκη και οτιδήποτε άλλο, όπως και το βραβείο του MVP που έλαβα, είναι καθαρά θέμα ομαδικής δουλειάς. Γι' αυτό χαίρομαι κυρίως για την ομάδα μου και την νίκη", είπε αρχικά για να προσθέσει: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για πολλούς λόγους. Κυρίως για λόγους ψυχολογίας, καθώς ήταν η πρώτη της σεζόν και την θέλαμε πολύ. Το γεγονός πως ήταν η πρώτη στην κατηγορία μετά από 32 χρόνια έδωσε χαρά στους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν πάντα, αν και σε αυτό το παιχνίδι έλειπαν λόγω τιμωρίας".

Όσο για την παραμονή του στην ομάδα της Νίκαιας, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης εμφανίστηκε πλήρως ικανοποιημένος στον Ιωνικό: "Από πέρσι, όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, οι συνθήκες που μου προσφέρει ο Ιωνικός Νικαίας Affidea και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι πραγματικά ιδανικές. Δεν υπήρχε καν ως σκέψη το ενδεχόμενο να φύγω. Ως ομάδα, πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να καταφέρουμε πράγματα, τα οποία θα κάνουν χαρούμενους τους φιλάθλους και τον πρόεδρό μας. Ελπίζω να το κάνουμε συνδυάζοντας αποτελέσματα με όμορφο μπάσκετ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ