ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Τέλος ο Στέργιος Κουφός

Ο Στέργιος Κουφός σε αγώνα Ιωνικός - Λαύριο την σεζόν 2018/19
Ο Στέργιος Κουφός σε αγώνα Ιωνικός - Λαύριο την σεζόν 2018/19 EUROKINISSI

Η εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό για το Κύπελλο Ελλάδας αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Στέργιου Κουφού στον πάγκο του Ιωνικού Νικαίας. Οι μπλε ανακοίνωσαν την αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού κατόπιν κοινής επιθυμίας των δύο πλευρών.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ιωνικός Νικαίας, αφού η εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό για το Κύπελλο Ελλάδας έφερε... εξελίξεις. Λίγη ώρα μετά την ήττα που σήμανε το φινάλε της παρουσίας στον θεσμό, οι μπλε ενημέρωσαν μέσω των social media της ομάδας πως αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Στέργιο Κουφό.

" Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή, Στέργιο Κουφό. Ευχόμαστε στον κόουτς καλή συνέχεια στην καριέρα του" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Στέργιος Κουφός ανέλαβε τις τύχες του Ιωνικού το καλοκαίρι, διαδεχόμενος τον Νίκο Βετούλα που οδήγησε τον ιστορικό σύλλογο στην επιστροφή στα σαλόνια της Basket League. Πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε δύο επίσημους αγώνες, μετρώντας ισάριθμες ήττες από Λαύριο και Κολοσσό για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αντίστοιχα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ