ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Οριστικό, από 1/12 επιστρέφει ο Λιακόπουλος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Λιακόπουλος επιστρέφει οριστικά στον Ιωνικό, αφού ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα και θα αποχωρήσει από τον Διαγόρα για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας της Νίκαιας την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Νίκος Λιακόπουλος επιστρέφει οριστικά στον Ιωνικο, αφού άντεξε μόνο μερικούς μήνες μακριά από τη Νίκαια. Ο 36χρονος γκαρντ του Διαγορα Δρυοπιδέων τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Νίκαιας και αναμένεται την 1η Δεκεμβρίου να ενταχθεί στο ρόστερ της.

Ο Λιακόπουλος αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος στους δύο επόμενους αγώνες του Διαγόρα στην Α2 και κατόπιν θα μετακινηθεί στον Ιωνικό, κάνοντας χρήση της απόφασης που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και δίνει το δικαίωμα σε έναν Έλληνα παίκτη να μετακινηθεί μεσούσης της σεζόν από ομάδα της Α2 σε ομάδα της Basket League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιακόπουλος είχε ηγετικό ρόλο την περσινή σεζόν στον Ιωνικό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2, που έφερε την άνοδο της ομάδας στη Basket League, ωστόσο το καλοκαίρι είχε αποχωρήσει με προορισμό τον Διαγόρα. Μερικούς μήνες αργότερα όμως, οι δρόμοι των δύο πλευρών συναντήθηκαν ξανά.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ