ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός Νίκαιας: Οριστικό, πάει στο "Σοφία Μπεφόν"

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ / Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΕΚΗ / EUROKINISSI)
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ / Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΕΚΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ιωνικός Νίκαιας θα μετακομίσει στο Παλαιό Φάληρο και στο "Σοφία Μπεφόν" την επόμενη σεζόν, καθώς ο Βαγγέλης Τσάπας βρήκε λύση στο γηπεδικό θέμα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλάνιζε τον Ιωνικό Νίκαιας από την στιγμή που ανέβηκε στην Basket League λύθηκε. Ο Βαγγέλης Τσάπας συναντήθηκε σήμερα (1/8) με τους δημάρχους της Νίκαιας και του Παλαιού Φαλήρου και συμφωνήθηκε ο Ιωνικός να χρησιμοποιήσει ως έδρα του το κλειστό "Σοφία Μπεφόν", όπως είχε γράψει το Sport24.gr από τις 9 Ιουλίου .

Στο μεταξύ, ο Ιωνικός συνεχίζει να ενισχύεται για την επόμενη σεζόν και στο αγωνιστικό κομμάτι. Νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε τον Αμερικανό γκαρντ Μπι Τζέι Στιθ , ενώ προηγήθηκαν οι Τζαμάλ Τζόουνς , Στιβ Μπαρτ , Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Γιάννης Δημάκος .

Το μήνυμα του Βαγγέλη Τσάπα στο Facebook:

" Αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο Νίκαιας και το Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου με σκοπό την εξεύρεση λύσης για το που θα αγωνιστεί η ομάδα μας τη νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου δέχτηκε να μας παραχωρήσει το γήπεδο υπό τον όρο ότι θα το σεβαστούμε σα να είναι το σπίτι μας. Δεσμεύτηκα κι εγώ προσωπικά αλλά κι ο Δήμαρχος της πόλης μας ότι ο κόσμος του Ιωνικού Νικαίας θα είναι άψογος όπως είναι τα δύο τελευταία χρόνια που είμαι στην ομάδα.

Μετάαπό πολύ μεγάλες και επίπονες προσπάθειες βρέθηκε λύση στο γηπεδικό για ένα χρόνο.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της πόλης μας, κ. Ιωακειμίδη γιατί μετά τη συνάντηση της προηγούμενης Δευτέρας, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη λύση του τόσο σοβαρού θέματος, όπως είναι το γηπεδικό, για την φετινή σεζόν.

Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου που δέχθηκε να μας φιλοξενήσει.

Το μυαλό όλων μας πλέον είναι στο χτίσιμο της ομάδας και αναμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει με την εξάντληση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ