ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός Νικαίας: Θέλει να δώσει ευκαιρία στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη

Ιωνικός Νικαίας: Θέλει να δώσει ευκαιρία στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη

Ο Ιωνικός Νικαίας σκοπεύει να κάνει θόρυβο στην Basket League και έχει κάνει μία πρώτη προσέγγιση στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, προκειμένου να δώσει μία ευκαιρία στον δυναμικό σέντερ να επιστρέψει στα παρκέ!

Ιωνικός Νικαίας καλεί Σοφοκλή Σχορτσανίτη! Η ομάδα της Νίκαιας έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο στο ελληνικό μπάσκετ χάρη στις κινήσεις του Βαγγέλη Τσάπα με την άνοδό της στην Basket League και σκοπεύει να κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο, αφού προσέγγισε τον "Big Sofo"!

Στα 34 του χρόνια πλέον, ο Σχορτσανίτης σκέφτεται να επιστρέψει στα παρκέ, δείχνοντας μάλιστα σε εξαιρετική κατάσταση στο "GalisBasketball 3on3" στην Ρόδο. Στον Ιωνικό ενημερώθηκαν για αυτό το γεγονός και προσέγγισαν τον άλλοτε διεθνή σέντερ, με τις συζητήσεις να γίνονται σε καλό κλίμα. Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία, ωστόσο οι πρώτες κινήσεις καλής θέλησης έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές.

Όπως γίνεται σαφές, σε περίπτωση που τελικά επέλθει συμφωνία και ο Σχορτσανίτης επιβεβαιώσει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γίνεται σαφές ότι μπορεί να αλλάξει μόνος του τα δεδομένα στον Ιωνικό, ανεβάζοντάς τον επίπεδο.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 6 Ιανουαρίου 2018, έχοντας με την φανέλα των Τρικάλων 6 πόντους σε 9 λεπτά συμμετοχής στην ήττα της τότε ομάδας του με 76-86 από το Ρέθυμνο. Αυτή ήταν και η μοναδική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα την σεζόν 2017/18.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός μέχρι στιγμής έχει ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας με τον Φώτη Βασιλόπουλο και τον Νίκο Λιακόπουλο, καθώς και την ανανέωση της συνεργασίας του με τουςΜάριο Μπατή, Βαγγέλη Καράμπουλα, Σωτήρη Κατούφακαι Χρήστο Πετροδημόπουλο, ενώ έχει δώσει και τα χέρια με τον Τζαμάλ Τζόουνς.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ