ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός Νικαίας: Τέλος ο Βετούλας

Ιωνικός Νικαίας: Τέλος ο Βετούλας
EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Τσάπας ανακοίνωσε μέσω social media το τέλος της συνεργασίας του Ιωνικού Νικαίας με τον Νίκο Βετούλα, με τους Νικαιώτες να αναμένεται να παραταχθούν με νέο προπονητή στην Basket League την σεζόν 2019/20.

Ο Βαγγέλης Τσάπας είχε ξεκαθαρίσει στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sport24.gr ότι ο Ιωνικός της Α2 δεν θα έχει καμία σχέση με τον Ιωνικό της Basket League. Σε συνέχεια των αποφάσεων που έχουν παρθεί μέχρι στιγμής, ήρθε και η ανακοίνωση ότι οι Νικαιώτες θα πορευτούν με άλλο προπονητή στην επιστροφή τους στην Basket League και όχι τον Νίκο Βετούλα.

Με ένα post στο facebook ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού ανακοίνωσε τα νέα, αφού ανέβασε μία κοινή φωτογραφία του με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας, γράφοντας: " Εις το Επανιδείν Coach... Σ'ευχαριστούμε για Όλα... Στην Νίκαια έχεις μόνο φίλους..."

Ο Νίκος Βετούλας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού τον Νοέμβριο του 2018 , οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 και την άνοδο στην Basket League.

Μέχρι στιγμής ο Ιωνικός έχει ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας με τον Φώτη Βασιλόπουλο , καθώς και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Βαγγέλη Καράμπουλα, Σωτήρη Κατούφα και Χρήστο Πετροδημόπουλο . Υπενθυμίζεται ότι ο Ιωνικός πριν μερικές ημέρες έκανε την δική του πρόταση για νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος .

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ