ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός Νικαίας: Συμφωνία με τον Τζαμάλ Τζόουνς

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2019 / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζαμάλ Τζόουνς ήρθε σε συμφωνία με τον Ιωνικό Νικαίας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Οι "μηχανές" του Ιωνικού Νικαίας δουλεύουν στο "φουλ" προκειμένου να αρχίσει να συμπληρώνεται το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Την ώρα που ο Βασίλης Καββαδάς αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του καλοκαιριού , ο Στέργιος Κουφός βρήκε τον πρώτο ξένο της ομάδας του.

Πρόκειται για τον Τζαμάλ Τζόουνς (26, 2μ03), ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος φόργουορντ έδειξε καλά στοιχεία στο διάστημα που πρόλαβε να συμμετάσχει στις δραστηριότητες του "Δικεφάλου" (μέχρι τον Φεβρουάριο), πριν τραυματιστεί και υποχρεωθεί να μπει στα "πιτς" για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν .

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια σε ό,τι αφορά στο οικονομικό κομμάτι της συνεργασίας τους, με τη μοναδική (αλλά σημαντική) εκκρεμότητα που υπάρχει να αφορά στις ιατρικές εξετάσεις, που πρέπει να κάνει. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο -ιατρικό- πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (σ.σ.: ο παίκτης έκανε επέμβαση στο γόνατο πριν από τρεισήμισι μήνες), ο Τζαμάλ Τζόουνς θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, είχε 7.7 πόντους (με 47.7% στο τρίποντο) και 3.2 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Basket League, ενώ στο Basketball Champions League μέτρησε 6.5 πόντους (με 37.8% στο τρίποντο) και 2.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ