ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός Νικαίας: Προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Κώττα

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ×ÏËÁÑÃÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ×ÏËÁÑÃÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ιωνικός Νικαίας συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με το όνομα του Θωμά Κώττα να βρίσκεται στο προσκήνιο για την ενίσχυση της ρακέτας.

Ο Τζαμάλ Τζόουνς έγινε το πρωί της Τετάρτης (3/7) η πρώτη μεταγραφή του Ιωνικού Νικαίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, την ώρα που έχει ήδη ανακοινωθεί η παραμονή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη . Οι "μπλε" τρέχουν τον σχεδιασμό τους, με γνώμονα τη δημιουργία ενός ποιοτικού ρόστερ, με γηγενείς παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν.

Υπό αυτό το πρίσμα, έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με τον Θωμά Κώττα για μονοετή συνεργασία. Ο Στέργιος Κουφός έχει ξεχωρίσει τον 23χρονο σέντερ, με τον οποίο υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας. Γεγονός που συνηγορεί στο γεγονός πως δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχει θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων, κι εν συνεχεία ανακοίνωση.

Τη φετινή σεζόν, ο ύψους 2μ06 παίκτης είχε 3.4 πόντους και 2.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη φανέλα του Χολαργού. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο.

Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι του Ιωνικού Νικαίας έχουν ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη , ο οποίος θα δώσει το "παρών" στην προετοιμασία, όντας έτοιμος να ξαναπατήσει παρκέ μετά από ενάμιση έτος απουσίας από την δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ