ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός Νικαίας: Προς το "Σοφία Μπεφόν" για τη νέα σεζόν

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ / Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΕΚΗ / EUROKINISSI)
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ / Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΤΑ ΜΠΡΕΚΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Tο "Σοφία Μπεφόν" αναμένεται να φιλοξενήσει τον Ιωνικό Νικαίας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τους "μπλε" να βρίσκουν με αυτόν τον τρόπο έδρα για την Basket League.

Το γηπεδικό πρόβλημα φαίνεται πως λύνεται για τον Ιωνικό Νικαίας, ο οποίος τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Basket League . Οι "μπλε" δεν είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ως έδρα το γήπεδο της Νίκαιας, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν να αναζητήσουν τη λύση σε άλλες περιοχές.

Οι προσπάθειες που έγιναν τόσο για τον Κορυδαλλό όσο και για το Κερατσίνι δεν είχαν αποτέλεσμα, κάτι που οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάσουν το ενδεχόμενο του Παλαιού Φαλήρου. Αυτό που στην παρούσα φάση δείχνει να είναι εκείνο που θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό Νικαίας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, το "Σοφία Μπεφόν" θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το "σπίτι" της ομάδας του Στέργιου Κουφού.

Όπερ και σημαίνει, πως δεν αποκλείεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στο συγκεκριμένο γήπεδο να στεγάζονται δύο ομάδες αφού το χρησιμοποιεί επίσης ο Πανιώνιος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ