ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός Νικαίας: Μεγάλος στόχος ο Καββαδάς

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÁÌÐÅÑÃÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωνικός Νικαίας έχει βάλει στο στόχαστρο τον Βασίλη Καββαδά, φιλοδοξώντας να επαναφέρει τον 27χρονο σέντερ στο δυναμικό του μετά από εννέα χρόνια!

Από την στιγμή που επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Στέργιου Κουφού , στον Ιωνικό Νικαίας ξεκινάει να "τρέχει" τα μεταγραφικά ζητήματα. Η ενίσχυση άλλωστε είναι επιβεβλημένη, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν ορίσει ήδη τον πρώτο μεγάλο στόχο τους.

Πρόκειται για τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο 27χρονος σέντερ βρέθηκε στην Ένωση την τελευταία διετία, συνεχόμενοι τραυματισμοί όμως δεν του επέτρεψαν να αποτελέσει μέρος του ροτέισον. Είναι χαρακτηριστικό πως φέτος πέρασε μόλις 11'47'' -κι αυτά στην εκκίνηση της σεζόν.

Οι "μπλε" έχουν ενημερώσει ήδη τον παίκτη για το ενδιαφέρον τους, δεν έχουν μπει όμως σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Η προσπάθεια απόκτησής του από τον Ιωνικό Νικαίας έχει να κάνει τόσο με το αγωνιστικό, όσο και με το... συναισθηματικό κομμάτι, κι αυτό γιατί ο 27χρονος σέντερ αποτελεί "παιδί" του συλλόγου. Στη Νίκαια έκανε τα πρώτα του βήματα, πριν πουληθεί το καλοκαίρι του 2010 στον Πανιώνιο και ξεκινήσει από τη Νέα Σμύρνη τα επαγγελματικά του βήματα, στην πρώτη κατηγορία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ