ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός Νίκαιας: Διπλή μεταγραφή με Γερομιχαλό και Τοπάλι

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωνικός Νίκαιας ανακοίνωσε άλλους δύο παίκτες ενόψει της επιστροφής του στην Basket League, τους Πέτρο Γερομιχαλό και Αντριάνο Τοπάλι.

Ο Ιωνικός στελεχώνει το ρόστερ της επερχόμενης σεζόν με γοργούς ρυθμούς, φροντίζοντας μάλιστα να το γεμίζει με πολλούς γηγενείς παίκτες. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε σήμερα (16/8) την απόκτηση άλλων δύο παικτών: του Πέτρου Γερομιχαλού και του Αντριάνο Τοπάλι.

Προ δύο ημερών οι "κυανόλευκοι" εξασφάλισαν με δανεισμό από τον Ολυμπιακό τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο , ενώ τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν προηγηθεί οι Θωμάς Κώττας , Γιάννης Δημάκος , Σοφοκλής Σχορτσανίτης και οι Αμερικανοί Τζαμάλ Τζόουνς , Μπι Τζέι Στιθ , Στιβ Μπαρτ .

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας:

" Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 25χρονο φόργουορντ, Πέτρο Γερομιχαλό και τον 25χρονο γκαρντ, Αντριάνο Τοπάλι.

Γεννημένος στις 9 Ιουνίου του 1994, ο Γερομιχαλός (2.03) είχε σημαντική παρουσία στα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης μέχρι το 2013, ενώ στη συνέχεια, πέρασε μία διετία (2013-2015) στην Β' Εθνική με τους Μαχητές Δόξα Πεύκων. Οι καλές του εμφανίσεις στην κατηγορία τού εδωσαν το "εισιτήριο" για τον Προμηθέα. Στην ομάδα της Πάτρας, ο νέος παίκτης του Ιωνικού Νικαίας έμεινε για τέσσερις σεζόν.Πέρσι, έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις και στο Basketball Champions League, ενώ ήταν φιναλίστ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018-19 με 3.4 πόντους και 1.5 ριμπάουντ ανά ματς.

Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 25χρονο φόργουορντ, Πέτρο Γερομιχαλό και τον 25χρονο γκαρντ, Αντριάνο Τοπάλι.Γεννημένος στις 9 Ιουνίου του 1994, ο Γερομιχαλός (2.03) είχε σημαντική παρουσία στα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης μέχρι το 2013, ενώ στη συνέχεια, πέρασε μία διετία (2013-2015) στην Β' Εθνική με τους Μαχητές Δόξα Πεύκων. Οι καλές του εμφανίσεις στην κατηγορία τού εδωσαν το "εισιτήριο" για τον Προμηθέα. Στην ομάδα της Πάτρας, ο νέος παίκτης του Ιωνικού Νικαίας έμεινε για τέσσερις σεζόν.Πέρσι, έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις και στο Basketball Champions League, ενώ ήταν φιναλίστ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018-19 με 3.4 πόντους και 1.5 ριμπάουντ ανά ματς".

Διαβάστε ΕΔΩ το πάρε-δώσε όλων των ομάδων της Basket League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ