ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Ενίσχυση στο "1" με Κάλαχαν

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν Κάλαχαν, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Περιστερίου.

Τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας θα φοράει πλέον ο Τζόρνταν Κάλαχαν, ο οποίος επιστρέφει στην ΕΚΟ Basket League. Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι στην Ελλάδα με τα χρώματα του Περιστερίου, έχοντας 6.5 πόντους, 2.5 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Μπάλκαν, έχοντας 10.3 πόντους και 4.5 ασίστ ανά αγώνα στο FIBA Europe Cup.

" Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ, Τζόρνταν Κάλαχαν. Τζόρνταν, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι μπλε.

Σε ό,τι αφορά στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο 22χρονος φόργουορντ αναμένεται να παραμείνει (τουλάχιστον με βάση τα τωρινά δεδομένα) στο "Σοφία Μπεφόν" για το υπόλοιπο της σεζόν.

Θυμίζουμε ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν επισημοποιήσει το "διαζύγιο" με τον Νίκο Βετούλα, με τον Γιώργο Καλαφατάκη να είναι προ των πυλών του "Σοφία Μπεφόν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ