ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Δικός του ο Λάκι Τζόουνς

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τη φανέλα του Ιωνικού Νικαίας θα φοράει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφερε ο ιστορικός σύλλογος. Ντεμπούτο απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στον Ιωνικό Νικαίας θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Λάκι Τζόουνς, ο οποίος πριν από λίγη ώρα υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσέφερε ο ιστορικός σύλλογος. Ο 26χρονος φόργουορντ έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό τρόπο να "σπάσει" το συμβόλαιο που τον δέσμευε με τη Μπάιροϊτ, με την πρόταση των μπλε να έρχεται την κατάλληλη χρονική στιγμή και να τον επαναφέρει στην ΕΚΟ Basket League για ακόμη μία φορά.

" Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό αθλητή, Λούσιους "Λάκι" Τζόουνς" αναφέρεται στην ανακοίνωση των μπλε.

Στα μέρη μας αγωνίστηκε άλλωστε την τελευταία τριετία, με Προμηθέα Πάτρας, ΠΑΟΚ και Άρη. Απέναντι στον δικέφαλο θα κάνει μάλιστα το ντεμπούτο του, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου. Στο ρόστερ του Ιωνικού Νικαίας θα αντικαταστήσει τον Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος ήρθε -εν τω μεταξύ- σε συμφωνία με την Μπαχτσεσεχίρ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ