ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός: Απέκτησε τον 18χρονο Γεωργιανό Αντρονικασβίλι

Ιωνικός: Απέκτησε τον 18χρονο Γεωργιανό Αντρονικασβίλι
EUROKINISSI

Κίνηση με το βλέμμα στο παρόν και το μέλλον από τον Ιωνικό, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Γεωργιανού, Ράτι Αντρονικασβίλι.

Κίνηση-έκπληξη από τον Ιωνικο, με το βλέμμα στο παρόν, αλλά και το μέλλον. Η ομάδα της Νίκαιας προχώρησε σε μία ενδιαφέρουσα κίνηση, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράτι Αντρονικασβίλι, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γεωργιανού μπάσκετ!

Ο Αντρονικασβίλι είναι 18 ετών, έχει ύψος 1.93 μέτρα και αγωνίζεται ως γκαρντ, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής της Μπασκόνια. Το καλοκαίρι που πέρασε αγωνίστηκε με την φανέλα της εθνικής Γεωργίας στο Eurobasket B' κατηγορίας U20, έχοντας 16.9 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ μέσο ορο

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ιωνικός Νικαίας Affidea ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο Γεωργιανό γκαρντ, Ράτι Αντρονικασβίλι.

Ο Αντρονικασβίλι γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 2001, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ, ενώ αποτελεί μεγάλη "ελπίδα" για το μπάσκετ της Γεωργίας. Αφού ξεκίνησε το μπάσκετ στην πατρίδα του, τράβηξε τα βλέμματα αρκετών ομάδων και η Μπασκόνια τον ενέταξε στα τμήματα υποδομής της το 2017.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Γεωργίας, ενώ έχει αγωνιστεί και σε πέντε ματς με την ομάδα Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας U20 είχε 16.9 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ ανά ματς, ενώ στο αντίστοιχο του U18 μέτρησε 17.4 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 4 αίστ κατά μέσο όρο.

Ράτι, σε καλωσορίζουμε στον Ιωνικό Νικαίας".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ