ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Τσετίν, ο πρώτος -της Φενέρμπαχτσε

Τσετίν, ο πρώτος -της Φενέρμπαχτσε

Ο Σερχάτ Τσετίν αναμένεται να είναι η πρώτη ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε. Ο Τούρκος σμολ φόργουορντ συμφώνησε να επιστρέψει... εκεί όπου έπαιζε από το 2008 έως το 2010.

Η Φενέρμπαχτσε "σκούπισε" την Καρσίγιακα και βρέθηκε στους τελικούς της τουρκικής λίγκας, όπου... θα περιμένει να μάθει ποιον εκ των Μπάνβιτ ή Γαλατασαράι (το σκορ είναι 1-1 και σήμερα θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας) θα βρει απέναντι της.

Στο μεσοδιάστημα, πέραν της προετοιμασίας θα ασχοληθεί και με άλλα ζητήματα. Μετά την απώλεια του Φουρκάν Αλντεμίρ, ο πρώτος στόχος για την ομάδα του Ζέλικο ΟΜπράντοβιτς είναι... ένας γκαρντ, αλλά περισσότερες πληροφορίες για αυτόν θα προκύψουν μετά την 26η Ιουνίου.

Έως τότε, οι καθ΄ύλην αρμόδιοι διαχειρίζονται άλλα ζητήματα, με αυτό του Σερχάτ Τσετίν να είναι το πιο απλό. Οι πληροφορίες από τη γείτονα, αναφέρουν πως ο 28χρονος σμολ φόργουορντ/σούτινγκ γκαρντ συμφώνησε να επιστρέψει στην Ουλκέρ, όπου έπαιζε από το 2008 έως το 2010. Την τριετία που ακολούθησε, φόρεσε τη φανέλα της Μπεσίκτας, ενώ φέτος αγωνίστηκε στην Τόφας. Σε 30 ματς, είχε κατά μ.ο. 11.2 πόντους (83.7% στις βολές, 50% στα δίποντα και 41.6% στα τρίποντα), 1.4 ριμπ. και 4 ασίστ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ