ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Θέλουν να "δέσουν" τον Ομπράντοβιτς

Θέλουν να "δέσουν" τον Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στο δεύτερο χρόνο της συνεργασίας του με την Φενέρμπαχτσε και οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τη φετινή σεζόν μπορεί να χάθηκε ο πρώτος στόχος, που ήταν το Κύπελλο Τουρκίας, όμως σε πρωτάθλημα και Euroleague η Φενέρμπαχτσε πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Είναι πρώτη στον πίνακα του πρωταθλήματος, αλλά και στον όμιλο του Top 16, παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα.

Όλα αυτά εκτιμώνται από τους διοικούντες τους πρωταθλητές Τουρκίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η τουρκική ομάδα ξεκίνησε συζητήσεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο "Ζοτς" λήγει το φετινό καλοκαίρι και οι ιθύνοντες την ομάδα θέλουν να τον κρατήσουν για μεγάλο διάστημα στην γειτονική χώρα.

Το περίεργο της υπόθεσης, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός πως μιλάνε, αλλά πως τόσο καιρό δεν μιλούσαν ήδη. Ωστόσο, οι ιθύνοντες τους πρωταθλητές Τουρκίας τον έχουν ενημερώσει για τις προθέσεις και τις επιθυμίες τους και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται νεότερα.

Το ίδιο επιθυμούν και οι fans της τουρκικής ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν ένα βίντεο προς τιμήν του.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ