ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο νέος στόχος της Φενέρμπαχτσε

Ο νέος στόχος της Φενέρμπαχτσε

Ποιος είναι ο παίκτης που οι πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν να ενδιαφέρει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, για τη θέση "1" και τι γίνεται με τον Γκάουντλακ.

Ήταν οτιδήποτε άλλο εκτός από μυστικό, το γεγονός ότι η Φενέρμπαχτσε αναζητά έναν πόιντ γκαρντ, που να μπορεί να παίζει και στη θέση "2" -ιδανικά. Και μέχρι πρότινος, στο Νο1 αυτής της λίστας ήταν ο Νικ Καλάθης. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως αυτό έχει αλλάξει , καθώς ο Έλληνας γκαρντ φέρεται να 'χει καταλήξει στο τι θέλει για τη συνέχεια της καριέρας του (ενδεικτικά και δημοσιογράφος από την Τουρκία, ο Ισμαήλ Σενιόλ έγραψε σήμερα πως " όλα δείχνουν ότι πάει στον Παναθηναϊκό") και άρα οι γείτονες υποχρεώθηκαν να κοιτάξουν αλλού. Πού; Όχι στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος ήταν στη λίστα πίσω από τον Καλάθη, καθώς η ΤΣΣΚΑ διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από τη Μόσχα.

Στον Μαρσελίνιο Χουέρτας, ο οποίος σύμφωνα με τις πηγές μας είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τη Φενέρ. Ο Βραζιλιάνος combo guard διανύει τις τελευταίες ημέρες του συμβολαίου που είχε υπογράψει το 2011 με την Μπαρτσελόνα (ήταν τετραετές) και κάποια στιγμή προσανατολίστηκε στο να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, με το Τορόντο να 'χει ενδιαφερθεί. Ο 32χρονος λοιπόν, έχει να αποφασίσει μεταξύ των Raptors και της Φενέρμπαχτσε που του έχει καταθέσει μια ουδόλως ευκαταφρόνητη πρόταση. Ο Χουέρτας δεν είναι εν τω μεταξύ, ο μόνος Βραζιλιάνος που απασχολεί τον Ομπράντοβιτς -αλλά σε αυτό το όνομα θα αναφερθούμε εν καιρώ.

Σε ό,τι αφορά τον Άντριου Γκάουντλακ και τη δεδομένη δυσαρέσκεια του "Ζοτς" προς τον τρόπο λειτουργίας και νοοτροπίας του Αμερικανού, η οption ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Φενέρμπαχτσε εκπνέει την προσεχή Τετάρτη, με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως δεν θα γίνει ενεργοποίηση της και ως εκ τούτου, θα αποχωρήσει από την ομάδα -έχει προσφορές από τις ΗΠΑ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ