ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Μέχρι τη Βιτόρια, έφτασε η χάρη της

Μέχρι τη Βιτόρια, έφτασε η χάρη της

Πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν ότι άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε ταξίδεψε στη Βιτόρια, για να πείσει τον Χοσεάν Κερεχέτα να πουλήσει στους πρωταθλητές τον Τομάς Ερτέλ. Δεν έπεισε και... έγινε η επιστροφή στον Ντιό.

Τώρα που ολοκληρώθηκε η regular season θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πού θα καταλήξει ο Τομάς Ερτέλ. Γιατί πολύ δύσκολα θα μείνει εκεί που είναι (στη Λαμποράλ Κούτσα), δεδομένου ότι διανύει την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με τους Βάσκους. Και ο Χοσεάν Κερεχέτα δεν είναι από εκείνους που αφήνουν αυτά να περάσουν... έτσι.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν ότι η Φενέρμπαχτσε έστειλε εκπρόσωπο της στη Βασκονία, ώστε να πείσει το αφεντικό της Λαμποράλ να τους προτιμήσει -διότι στο κυνήγι είναι και η Αναντολού Εφές, που εξετάζει και άλλες περιπτώσεις για να είναι σίγουρη.

Ο αγώνας των πρωταθλητών Τουρκίας δεν δικαιώθηκε και κάπως έτσι, όπως αναφέρει το Sportando, επέστρεψαν στη διεκδίκηση του Αντουάν Ντιό. Η Στρασμπούρ έχει πει ήδη μια φορά "όχι" στην παραχώρηση του βασικού πόιντ γκαρντ της ομάδας, με τη Φενέρ να μην πτοείται και να κάνει νέα προσφορά.

Αν πιστέψουμε όσα είχε πει ο Μαρσιάλ Μπελόν (πρόεδρος της πρωτοπόρου του γαλλικού πρωταθλήματος) στο Euroleague Greece, το πιθανότερο είναι πως ο Ντιό θα μείνει εκεί που είναι. Εκτός και αν βέβαια, αν η Φενέρμπαχτσε τινάξει την μπάνκα στον αέρα (κάτι που δεν μπορεί να κάνει, καθώς έχει συγκεκριμένο ποσό χρημάτων να διαθέσει). Σημείωση: και ο Ντιό είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ