ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Κατ' αρχάς συμφωνία Τεόντοσιτς-Φενέρμπαχτσε

Κατ' αρχάς συμφωνία Τεόντοσιτς-Φενέρμπαχτσε

Οι γείτονες ενημερώνουν πως ο πιθανότερος προορισμός του Μίλος Τεόντοσιτς, θα είναι η Φενέρμπαχτσε που θέλει και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο Σέρβος θα πάει στο ντραφτ και μετά... θα δει.

Η Φενέρμπαχτσε είχε ζητήσει το καλοκαίρι του 2013, τον Μίλος Τεόντοσιτς από την ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι όμως, έβαλαν τέλος στις συζητήσεις, έπειτα από δέκα ημέρες, εξηγώντας ότι δεν θέλουν να δώσουν τον Σέρβο, σε ομάδα που ενδέχεται να βρουν μπροστά τους (και ο νοών νοείτο).

Τώρα που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Τεόντοσιτς με την "ομάδα του στρατού", είναι ελεύθερος να πάει όπου θέλει.

Αφού πρώτα διευκρινίσουμε πως δεν αποκλείεται να λάβει προσφορά από την ΤΣΣΚΑ (άπαξ και ολοκληρωθεί ο εσωτερικός... πόλεμος και καταλήξουν στο αν θα μείνει εκεί που είναι ο Αντρέι Βατούτιν ή θα προχωρήσουν στην αντικατάσταση του), θα σας πούμε ότι οι γείτονες διατείνονται ότι έχει χαράξει πορεία προς τη Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, ενημερώνουν πως υπάρχει κατ' αρχάς συμφωνία.

Αυτή δεν είναι η μόνη κίνηση που θέλει να κάνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αφορά την περιφέρεια της ομάδας του. Υπάρχει και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος έχει δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ. Εφόσον επιλεγεί από οργανισμό του ΝΒΑ που θα τον αφήσει μια σεζόν στην Ευρώπη, το πιθανότερο είναι να καταλήξει υπό τις οδηγίες του "Ζοτς" -με την Παρτίζαν να λαμβάνει το... σωτήριο buy out.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ