ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

"Η χειρότερη επίθεση της χρονιάς. Συγχαρητήρια"

"Η χειρότερη επίθεση της χρονιάς. Συγχαρητήρια"

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε το στατιστικό και επιβεβαίωσε... την υποψία του. Παρ' όλα αυτά, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε "γιατί έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν".

Η Φενέρμπαχτσε έχασε για δεύτερη διαδοχική χρονιά το κύπελλο, μολονότι είχε φτάσει στο... τελείωμα της φάσης που λέγεται κύπελλο. Πέρυσι είδε την Καρσίγιακα να σηκώνει το τρόπαιο και φέτος την Αναντολού Εφές.

Όταν πήρε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στα χέρια του τη στατιστική, είδε πως οι παίκτες του τελείωσαν με 19/49 διπ. και 3/19 τριπ., για να ομολογήσει ότι " οι αντίπαλοι μας άξιζαν τη νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και έπειτα από κάποια δικά μας κακά λεπτά, η Εφές πήρε το προβάδισμα.

Οι παίκτες μου ήταν πολύ ενθουσιασμένοι, ήθελαν πάρα πολύ να επιτύχουν πράγματα και παρουσιάσαμε το χειρότερο επιθετικό παιχνίδι της σεζόν. Επιστρέψαμε στους πέντε πόντους, αλλά είχαμε πολύ κακά στατιστικά. Δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά την μπάλα, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία, με συνέπεια να 'χουμε πολύ άσχημα σουτ. Στο β' μισό, βελτιωθήκαμε κάπως, αλλά πάλι ήμασταν άστοχοι. Στο τελευταίο δίλεπτο, δεν ήμασταν σε θέση να παράξουμε πόντους, που ήταν ζωτικής σημασίας. Αν δείτε τους αριθμούς μας, ήταν οι χειρότεροι της χρονιάς.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου. Έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι μας, σε 9 ημέρες. Και αυτό δεν είναι εύκολο".

"Η χειρότερη επίθεση της χρονιάς. Συγχαρητήρια"

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ