ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Οριστικά εκτός και ο Ντε Κολό με Χίμκι

Φενέρμπαχτσε: Οριστικά εκτός και ο Ντε Κολό με Χίμκι

Ο Νάντο Ντε Κολό δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες είκοσι ημέρες και όπως ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε θα απουσιάσει από τον αγώνα με τη Χίμκι.

Χωρίς τον Νάντο Ντε Κολό θα παραταχθεί τελικά η Φενέρμπαχτσε στον αγώνα με τη Χίμκι για την 11η αγωνιστική της Euroleague (28/11,19.45) στην Ulker Sports Arena. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει να διαχειριστεί μία ακόμη σημαντική απουσία, αφού απέναντι στους Ρώσους θα λείψουν και οι Γιαν Βέσελι, Λίο Βέστερμαν και Νίκολα Κάλινιτς που έσπασε τη μύτη του κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη τη δουλειά για την τουρκική ομάδα.

Ο Γάλλος συμπληρώνει είκοσι ημέρες απουσίας από τα παρκέ λόγω τραυματισμού και όπως ανακοίνωσε η Φενέρ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα, στην προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με μόλις τρεις νίκες και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη αφού η οχτάδα απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ