ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Επιχείρηση "Κρατήστε τον Μπιέλιτσα"

Επιχείρηση "Κρατήστε τον Μπιέλιτσα"

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα είχε πάρει τις αποφάσεις του και είχε ενημερώσει τη Φενέρμπαχτσε πως θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Η τουρκική ομάδα τότε είχε πει "ΟΚ". Τώρα, κάνει ό,τι μπορεί να τον κρατήσει.

Το Sport24.gr σας έχει ενημερώσει από τις 17/3 πως ο Νέμανια Μπιέλιτσα είχε ζητήσει από τον εκ των πιο δημοφιλών εκπροσώπων παικτών, στον πλανήτη, Αrn Tellem να μιλήσει με τους Wolves (που έχουν τα δικαιώματα του Σέρβου), ώστε να βρεθεί το πώς θα διασχίσει τον Ατλαντικό το καλοκαίρι .

O τύπος που είχε δεχθεί επίθεση από συμμορία, που έπαιξε για πρώτη φορά επαγγελματικά μπάσκετ στην Αυστρία , πριν αναδειχθεί φέτος MVP της Euroleague φάνηκε να 'χει διαγράψει την πορεία του προς τη Μινεσότα, χωρίς να 'χει να πει κάτι επ' αυτού η Φενέρμπαχτσε -δεδομένου ότι είχε στο συμβόλαιο του ΝΒΑ out. Αυτό αλλάζει, με τη Hurriyet να ενημερώνει ότι οι διοικούντες την πρωταθλήτρια Τουρκίας έχουν επικεντρώσει στην παρούσα φάση, στο να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Σέρβο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ο ι πιθανότητες να φύγει είναι πια 51%", με τη Φενέρ να αναγνωρίζει πως δύσκολα θα βρει κάπου αλλού παίκτη με τις δικές του δυνατότητες".

Στην πράξη, ο Μπιέλιτσα έχει δυο εκπροσώπους: έναν για την Ευρώπη και άλλον για τις ΗΠΑ. Ο τελευταίος έχει εξασφαλίσει συμφωνία με τους Wolves, με τον Ομπράντοβιτς να παρεμβαίνει για να του εξηγήσει πως θέλει να μείνει, ώστε να πάρουν του χρόνου τη Euroleague. Μένει να δούμε αν θα του δώσουν οι Τούρκοι +1.000.000 δολ., για να τον κρατήσουν.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ