ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Επί ξύλου κρεμάμενη η Φενέρμπαχτσε

Επί ξύλου κρεμάμενη η Φενέρμπαχτσε

Ο Αζίζ Γιλντιρίμ επιβεβαίωσε πριν λίγη ώρα, την άρνηση της Ουλκέρ να γίνει ο χορηγός της Φενέρμπαχτσε και ως εκ τούτου η ομάδα έμεινε χωρίς τον βασικό χορηγό, που έδωσε φέτος 25 εκατ. ευρώ! Μένει και χωρίς γήπεδο.

Η σημερινή ημέρα περιλάμβανε σύσκεψη των μετόχων της Φενέρμπαχτσε (ενόψει των εκλογών της Δευτέρας 1/6), στο πλαίσιο της οποίας ο Αζίζ Γιλντιρίμ -πρόεδρος του οργανισμού- είχε να κάνει μια σημαντική αποκάλυψη. Για την ακρίβεια, επιβεβαίωσε αυτό που είχε κυκλοφορήσει από την Παρασκευή (29/5) και σας είχε ενημερώσει σχετικά το Sport24.gr : η Φενέρ δεν ξέρει πόσα χρήματα θα έχει να διαθέσει για τη σεζόν 2015-16, μετά την άρνηση της Ουλκέρ να γίνει ο χορηγός της μπασκετικής ομάδας -δέσμευση στην οποία είχε προβεί προ ημερών.

Ο Γιλντιρίμ δήλωσε ότι " ο Μουράλ Ουλκέρ με είχε επισκεφτεί όταν ήμουν στη φυλακή, και μου είχε πει ότι δεν θα ανοίξει το νέο γήπεδο, μέχρι να βγω. Χτίσαμε μαζί την Ulker Sports Arena, αλλά δεν μπορούμε να τη συντηρήσουμε, χωρίς τη βοήθεια του χορηγού μας, διότι μόνο για αυτό χρειάζονται 7 εκατ.". Πρόσθεσε πως " την αγωνιστική περίοδο, το μπάτζετ έφτασε στα 29 εκατ. ευρώ. Τα 4-5 ήταν από τη Φενέρμπαχτσε και τα υπόλοιπα από την Ουλκέρ. Τους ευχαριστούμε, αλλά τη νέα σεζόν η Ουλκέρ δεν θα είναι κοντά μας". Τον ρώτησαν τι υπολογίζει πως θα γίνει, αλλά δεν είχε κάποια απάντηση.

Θύμισε πως όταν ανέλαβε τη Φενέρμπαχτσε, το 1991, " ήταν τόσο μικρός σύλλογος που... δεν έφταναν οι καρέκλες για να καθίσουμε και τώρα έχουμε ένα εκατομμύριο μέλη. Προφανώς λοιπόν, όσοι λένε πως είμαι δικτάτορας δεν λένε την αλήθεια. Αλλιώς γιατί να "ανοίξω" τόσο πολύ τον οργανισμό;", ενημέρωσε ότι "η " τρύπα" που έχουμε στα οικονομικά του οργανισμού είναι 850 εκατ. δολ., τη στιγμή που έχουμε πληρώσει 358.000.000 δολ. στο κράτος, σε φόρους. Με πρόστιμα, με τα πάντα και για αυτό ευχαριστούμε τον Μουράτ Ουλκέρ".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ