ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Επίσημα έως το 2017 ο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε

Επίσημα έως το 2017 ο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε

Η πληροφορία που σας είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, για νέο διετές συμβόλαιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη Φενέρμπαχτσε επιβεβαιώθηκε σήμερα, με την ανακοίνωση των Τούρκων.

Ο εκπρόσωπος του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Άλεξ Ράσκοβιτς βρέθηκε την Κυριακή (24/5) στην Κωνσταντινούπολη, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του πελάτη του με τη Φενέρμπαχτσε, επί της νέας διετούς συνεργασίας. Ενόσω λοιπόν, παιζόταν το ματς με τη Γαλατασαράι ( παρεμπιπτόντως, η Γαλατά νίκησε... με πέντε παίκτες ), ο ατζέντης του "Ζοτς" ασχολείτο με τις παραγράφους του νέου συμβολαίου -με την κάθε γραμμή. Και έτσι σήμερα (25/5) φτάσαμε στην ανακοίνωση.

Ο Ομπράντοβιτς θα πάρει το ποσό των 1.5 εκατ. δολ., συν μπόνους για διακρίσεις σε εγχώριες διοργανώσεις και φυσικά τη Euroleague ή αν προτιμάτε, 4 εκατ. δολ. για όλο το τεχνικό τιμ, για κάθε σεζόν. Κάτι που το Sport24.gr σας είχε αποκαλύψει, από την ημέρα που οι Τούρκοι έστελναν τον "Ζοτς" στον Παναθηναϊκό .

Προηγήθηκε η νέα συμφωνία της Φενέρ με την Ουλκέρ -χορηγό εταιρία- για 100.000.000 δολ ., ενώ πριν μια εβδομάδα ο Αζίζ Γιλντιρίμ είχε ενημερώσει τον Ομπράντοβιτς πως μπορεί να πάρει όποιον παίκτη θέλει. Το βράδυ της Κυριακής (24/5), το αφεντικό του οργανισμού συναντήθηκε με τον "Ζοτς" και "έ φτασαν στη συμφωνία, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ