ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Στον ΓΣΛ - Φάρο ο Παπαμακάριος

Στον ΓΣΛ - Φάρο ο Παπαμακάριος

Δύο εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από τον Δούκα ο Μανώλης Παπαμακάριος υπέγραψε συμβόλαιο στον ΓΣΛ - Φάρο.

Μία ημέρα πριν από τα 37α γενέθλιά του (είναι γεννηθείς στις 26 Αυγούστου 1980) ο Μανώλης Παπαμακάριος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, θα είναι πάλι στη Stoiximan.gr Basket League, έπειτα από μία διετία στην Α2 με τον Φάρο Κερατσινίου και τον Δούκα! Ο έμπειρος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΓΣΛ - Φάρο και ξεκίνησε ήδη προετοιμασία με τη νεοφώτιστη ομάδα.

Την προηγούμενη σεζόν ο Παπαμακάριος φόρεσε τη φανέλα του Δούκα, με τον οποίον είχε 8,1 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ και σχεδόν ένα κλέψιμο σε 20,8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην Α2. Αποχώρησε από τον Δούκα πριν από δύο εβδομάδες, όπως και όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Στον Γυμναστικό Λάρισας – Φάρος ο έμπειρος Μανώλης Παπαμακάριος

Ο Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Μανώλη Παπαμακάριο.

Ο Παπαμακάριος είναι γεννημένος στις 26 Αυγούστου 1980 (ηλικία 37), έχει ύψος, 1.92 μ. και αγωνίζεται στην θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Ο έμπειρος αθλητής έχει αγωνιστεί σε Περιστέρι, Ολυμπιακό, Πανελλήνιο, Χιπούσκοα, Φουαναλαμπράδα, Φάρο, Δούκα και έρχεται να προσθέσει την μεγάλη του εμπειρία στην νεανική μας ομάδα".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ