ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Στον ΓΣΛ-Φάρο ο Διαμαντάκος

Στον ΓΣΛ-Φάρο ο Διαμαντάκος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΓΣΛ-Φάρος θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα του Γιώργου Διαμαντάκου μετά τον Σπάρτακο, τον Παναθηναϊκό, την Κηφισιά, τη Σίμπενικ και τον Απόλλωνα Πάτρας.

Από την Πάτρα στη Λάρισα! Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο του Γιώργου Διαμαντάκου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο στον ΓΣΛ-Φάρο και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Stoiximan.gr Basket League, όπου φιλοδοξεί τη νέα σεζόν να έχει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τη νεοφώτιστη ομάδα της Λάρισας.

Ο 22χρονος σέντερ προέρχεται από τον Σπάρτακο, έπαιξε στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό και την προηγούμενη χρονιά πήγε στην Πάτρα για να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα. Στα 20 παιχνίδια που αγωνίστηκε στη Stoiximan.gr Basket League με τους "αχαιούς", ο Διαμαντάκος είχε 5,2 πόντους και 3,1 ριμπάουντ σε 9,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΟΓυμναστικός Λάρισας – Φάροςανακοινώνει την απόκτηση τουΓιώργου Διαμαντάκου.

Ο αθλητής είναι γεννημένος στις 14 Ιανουαρίου 1995, έχει ύψος 2.15 και αγωνίζεται στην θέση του σέντερ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του τον ακολουθούν πολλές περγαμηνές, καθώς είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες U-16, U-18, U-19, U-20.

Γεννημένος στην Σπάρτη, ξεκίνησε την καριέρα του στο μπάσκετ από τονΣπάρτακο, και σε ηλικία 17 ετών πήρε μεταγραφή για τονΠαναθηναϊκό, ακολούθησε ηΚηφισιά, η κροατικήΣίμπενικ, οΑπόλλων Πάτρας για να έρθει η ώρα να φορέσει τα χρώματα τουΓυμναστικού.

ΣτέφθηκεΚυπελλούχος Ελλάδαςμε τονΠαναθηναϊκότο 2015 και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών στηνΛετονία, αναδείχθηκε 3ος σκόρερ έχοντας πετύχει 18.4 πόντους. Επίσης στην συγκεκριμένη διοργάνωση κέρδισε τον τίτλο του 2ου ριμπάουντερ με 11".

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ